Amasya İl Emniyet Müdürü Cemil BAYAZIT Ordu Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

04.02.2013

Amasya İl Emniyet Müdürü Cemil BAYAZIT, Ordu İli’ne gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretler kapsamında Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ’ı makamında ziyaret etti.

Amasya İl Emniyet Müdürü Cemil BAYAZIT ve Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ karşılıklı sohbetlerinde ODÜ’deki yapılanma süreci, bilimsel faaliyetler ve 2012/2013 akademik yılı hakkında fikir alış-verişi yaptılar.

Amasya Emniyet Müdürü olarak Amasyalılar’ın Ordu Üniversitesine bakış açısının da konu edildiği sohbette Emniyet Müdürü BAYAZIT, ODÜ’de ki gelişimi yakın bölge üniversitesi olması dolayısı ile basın aracılığı ile takip ettiğini, hızla gelişen mimarisi, akademik kadrosu ve dinamizmi ile göz doldurduğunu, bilime ve ilime ivme kazandıran bir marka olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti ve yoğun çalışma temposuna rağmen kendisini makamında ağırlayan Rektör Prof.Dr.  Tarık YARILGAÇ’a başarılar diledi.

Rektör Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ ise;

Çevre İller tarafından takip ediliyor olmak ve çalışmalarımızın takdirle karşılanması bizler için gurur kaynağıdır. Kalkınmanın el birliği ile olduğu inancındayız, bu anlamda Amasya ve Amasya Üniversitesi ile de pek çok projede bir araya geldik.  Tüm üniversiteler gibi bizim de en önemli çabamız bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayarak evrensel bilime ışık tutmaktır. Bu anlamda her kesitten her türlü görüşe büyük önem veriyor ve bu deneyimlerin Üniversitemizi olgunlaştıracağına inanıyoruz,” dedi ve ODÜ’yü ziyaret ederek kendilerini onore eden Amasya İl Emniyet Müdürü Cemil BAYAZIT’a teşekkürlerini sundu.

ODÜ BASIN
Kayıt Tarihi 04.02.2013 18:18:38