- Anasayfa
- Haberler
Rektörümüz Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ’ın katılımlarıyla Şehit Akın BAYRAM’ın Kabri Başında Bayrak Merasimi Gerçekleştirildi
|
01/06/2012 Cuma günü Rektörümüz Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ’ın katılımlarıyla Diyarbakır’da şehit düşen polis memuru Akın BAYRAM’ın mezarı başında bayrak merasimi gerçekleştirildi. Yoğun yağış altında yapılan merasime Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri YILMAZ, Prof. Dr. S. Zeki BOSTAN, Genel Sekreter Metin KARAKUŞ, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Sabri YENER, Eğitim Fakültesi Dekanı Metin KARA, akademik ve idari personel ile şehidin yakınları katıldı.
Rektörümüz Prof. Dr. YARILGAÇ, Şehit Polis Akın BAYRAM’ın Ulubey İlçesi’nin Kardeşler Köyü’ndeki kabrinde göndere bayrak çektikten sonra yaptığı konuşmada şehit ailesine başsağlığı dileklerini ileterek “Burada hem şehidimizi anmak hem de bayrak merasimi gerçekleştirmek için toplanmış bulunuyoruz. O’nu dualarla ve saygıyla anıyorum. Hepimiz için zor bir durumdur. Şehit hepimizin şehididir. Yoğun yağışa rağmen bizleri burada yalnız bırakmayan şehidimizin yakınlarına teşekkür ediyorum. Biz, kendilerine elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.” Şeklinde duygu ve düşüncelerini belirtti.
Konuşmanın ardından okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dua ile program sona erdi. Heyeti, Kardeşler Köyü İlköğretim Okulu önünden şehidin yakınları uğurladı. |
- Üniversitemiz ile Ordu TSO ve Ordu SMMMO Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- Rektör Baş, “Rektör Öğrenci Buluşması" Programı Kapsamında Öğrenciler ile Bir Araya Geldi
- Üniversitemizde Başarı, Ödül ve Teşvik Töreni Gerçekleştirildi
- “1’inci Uluslararası Modern Bilimsel Araştırmalar Kongresi” Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Başladı
- Anne Üniversitesinde İkinci Dönem Başladı
- Üniversitemiz İş Birliği Protokollerine Bir Yenisini Daha Ekledi
- “Kırmızı Pazartesi" Oyunu Sahnelendi
- "Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri Karma Sergisi" Taşbaşı Sanat Alanı’nda Açıldı

