- Anasayfa
- Haberler
Ordu Valisi Orhan DÜZGÜN, Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN ve Rektörümüz Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ Gülyalı İlçesine Yapılacak Yüksekokul İçin Bağışlanan Arsayı ve İnşaatı Devam Eden Havaalanında İncelemelerde Bulundular
|
Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından Ordu Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen “Kesme Çiçekçilik” konferansına katılan Ordu Valisi Orhan DÜZGÜN ve Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ konferanstan sonra Ordu-Giresun Havaalanı ve Gülyalı İlçesinde inşaatında incelemede bulundular. Ordu Valisi Orhan DÜZGÜN, Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN ve Rektörümüz Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ ilk olarak Ordu-Giresun Havaalanı inşaatının taş ihtiyacının karşılandığı Turnasuyu Köyü Divane Mahallesindeki taş ocağına giderek, incelemelerde bulundular ve çalışmalarla ilgili Gülyalı Kaymakamı Yemen BAYRAK’tan ve diğer yetkililerden bilgi aldı.
|
- ÜAK Yönetim Kurulu Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
- FEDEK Değerlendirme Takımı Üniversitemizi Ziyaret Etti
- ODÜ, Açık Erişimli Yayın Oranında Türkiye’nin İlk 20 Üniversitesi Arasında
- Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Kılıç Son Yolculuğuna Uğurlandı
- Üniversitemiz ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- Üniversitemizden İnovasyon Alanında Önemli Adım: İki Yenilikçi Buluş ile Patent Alındı
- Üniversitemiz Öğrencisi İlkim Zehra Yılmaz Tokyo’dan Dünya İkinciliği ile Döndü
- Üniversitemizde “24 Kasım Öğretmenler Günü” Kutlandı


Daha sonra Gülyalı’da yapımı hızla devam eden Ordu-Giresun Havaalanı inşaatı alanına giden heyet, burada koruyucu mendirek çalışmalarını yerinde inceleyerek, yüklenici firmanın şantiye şefi Ömer IŞIK’tan bilgi aldılar. Vali Orhan DÜZGÜN, beraberinde Rektörümüz Prof. Dr.Tarık YARILGAÇ ve İl Emniyet Müdürü Hakan KIRMACI ile birlikte ilk olarak Gülyalı Kaymakamlığını ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Yemen BAYRAK ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Orhan DÜZGÜN ve Rektörümüz Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ kaymakamlık makamında ilçenin sorunları ve ihtiyaçları konusunda bilgiler aldılar. Vali Orhan DÜZGÜN ve Rektörümüz Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçenin Ürümbey mahallesinde hayırsever işadamı Velittin KÜÇÜK tarafından yaptırılacak yüksekokul binası arsasında incelemede bulundular.
