- Anasayfa
- Haberler
Ordu eski valilerinden Mustafa MALAY, Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ’ı ziyaret etti
|
Ordu’da 18 Nisan 1996-9 Kasım 1997 tarihleri arasında valilik görevinde bulunan ve hafızalarda ‘Ordu-Giresun Havaalanı’nı başlatan vali olarak hatırlanan Merkez Valisi Mustafa MALAY ile birlikte Nurettin İsmail ÇELEBİOĞLU, Hüseyin Olgun AKIN, Mustafa ARSLAN, Ergin KARLIBEL, İsmet ŞENOCAK gibi Ordu’nun önde gelen isimlerinden oluşan 15 kişilik heyet Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ’ı makamında ziyaret etti.
'İstanbul'da Bahçe ve Çiçek' sergisine ziyaret Sonrasında rektörümüz Prof. Dr. YARILGAÇ konuklarına Eğitim fakültesi binasında sergilenen ‘İstanbul’da Bahçe ve Çiçek’ fotoğraf sergisini gezdirdi. ‘Osmanlı’da çiçek motifleri birçok duyguyu anlatmada sembol değeri taşımıştır. Osmanlı’nın çiçeğe verdiği önem takdire şayandır. Buradaki resimlerde görülen bazı lale çeşitlerini soğanları artık bulunamamaktadır. Bugün maalesef nesilleri tükenmiştir.’ değerlendirmesinde bulunan rektörümüz Prof. Dr. YARILGAÇ resimlerdeki değişik eşyalara işlenen çiçek figürlerinin anlamları hakkında da misafirlere bilgiler verdi.
Gezinin ardından rektörümüz Prof. Dr. YARILGAÇ, Merkez Valisi Mustafa MALAY ve beraberindeki heyete ziyaretlerin dolayı teşekkür ederek kapıya kadar uğurladı.
|
- ODÜ 20’nci Yaşını Kutluyor
- YÖKAK’tan Üniversitemize Kurumsal Akreditasyon
- ODÜ’de 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
- Üniversitemiz ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Arasında “3. Yaş Üniversitesi” ile “Anne Üniversitesi” Protokolü İmzalandı
- Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü FEDEK Tarafından Akredite Edildi
- Rektör Baş ve Başkan Güler, Güzel Sanatlar ile Fen Edebiyat Fakültelerini Ziyaret Etti
- ODÜ, Cambridge English Linguaskill Sınavının Resmi Test Merkezi Oldu
- Aile Sağlığı Merkezi Yeni Binasının Yapımında Sona Gelindi


