- Anasayfa
- Haberler
Rektör Baş, ÜNİ-DOKAP Üst Kurul Toplantısı’na Katıldı
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Amasya Üniversitesi koordinesinde düzenlenen Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği (ÜNİ-DOKAP) ÜNİ-DOKAP Üst Kurul Toplantısı’na katıldı.
Giresun Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Orhan Baş ile birlikte ÜNİ-DOKAP bünyesinde faaliyet gösteren üniversitelerin rektörleri katıldı.
Dönem başkanlığı Amasya Üniversitesi tarafından yürütülen toplantıda bölge üniversiteleri arasındaki akademik iş birliğinin güçlendirilmesi, ortak araştırma ve projelerin geliştirilmesi ve gelecek dönemde yapılması planlanan çalışmalar gibi pek çok konu değerlendirildi.
ODÜ Haber
Kayıt Tarihi 22.04.2025 13:24:36 - Düzenleme Tarihi 11.05.2025 10:12:08
- ODÜ 20’nci Yaşını Kutluyor
- YÖKAK’tan Üniversitemize Kurumsal Akreditasyon
- ODÜ’de 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
- Üniversitemiz ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Arasında “3. Yaş Üniversitesi” ile “Anne Üniversitesi” Protokolü İmzalandı
- Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü FEDEK Tarafından Akredite Edildi
- Rektör Baş ve Başkan Güler, Güzel Sanatlar ile Fen Edebiyat Fakültelerini Ziyaret Etti
- ODÜ, Cambridge English Linguaskill Sınavının Resmi Test Merkezi Oldu
- Aile Sağlığı Merkezi Yeni Binasının Yapımında Sona Gelindi