- Anasayfa
- Haberler
Üniversitemizin Paydaş Üniversite Olarak Yer Aldığı “1’inci Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumu” Tamamlandı
Üniversitemizin paydaş üniversite olarak yer aldığı 1’inci Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumu Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen sempozyuma TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş’ın yanı sıra paydaş üniversite rektörleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
39 ulusal, 6 uluslararası kurum desteğinde ve 45 üniversitenin paydaşlığıyla düzenlenen sempozyum ile temel bilimlerden mühendisliğe, sağlık bilimlerinden sosyal bilimlere kadar tüm alanlardaki teknolojik yeniliklerin dünya çapında sunulmasını ve ticarileşme süreçlerinin kolaylaştırılması amaçlandı. İki gün süren sempozyuma 6 farklı ülkeden 23’ü yabancı olmak üzere toplamda 500 bilim insanı katıldı.
- Muhtarlar Akademisi Eğitimi Üniversitemizde Başladı
- Üniversitemiz ve Ordu Valiliği Muhtar Eğitim Programı Protokolü İmzalandı
- ODÜ’de Türk Savunma Sanayi ve Yerli Teknoloji Konuşuldu
- Üniversitemizde Başarı ve Teşvik Ödülleri Sahiplerini Buldu
- 2025-2026 Akademik Yıl Açılış Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi
- ODÜ Uluslararası İş Birliklerine Bir Yenisini Daha Ekledi
- Üniversitemiz ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Arasında İş birliği Protokolü İmzalandı