- Anasayfa
- Haberler
Dünya Tiyatrolar Günü’nde “Tek Kişilik Şehir” Oyunu Sahnelendi
Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında “Tek Kişilik Şehir” adlı oyun sahnelendi.
Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Üniversitemizin diğer yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.
Behiç Ak tarafından yazılan “Tek Kişilik Şehir” oyununda metropol hayatının ve sanal dünyanın etkisi altında kalarak asosyalleşen bireylerin hayatı bölüm öğrencileri tarafından sahnelendi. Tiyatro Bölümü mezuniyet oyunu kapsamında sahnelenen oyununun yönetmenliğini Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü Öğr. Gör. Erdal Karakurt yaptı.
Oyun sonrası Rektör Prof. Dr. Orhan Baş, Öğr. Gör. Erdal Karakurt’a teşekkür belgesi takdim etti.
ODÜ Basın
- “1’inci Uluslararası Modern Bilimsel Araştırmalar Kongresi” Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Başladı
- Üniversitemiz İş Birliği Protokollerine Bir Yenisini Daha Ekledi
- “Kırmızı Pazartesi" Oyunu Sahnelendi
- "Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri Karma Sergisi" Taşbaşı Sanat Alanı’nda Açıldı
- Ordu Üniversitesinde Uluslararası Sıfır Atık Günü Kapsamında Panel Düzenlendi
- 3. Yaş Üniversitesinin Açılışı Geçekleştirildi
- “Ordu Üniversitesi Müzik Topluluğu” İlk Konserini Verdi
- Kütüphane Haftası Kapsamında 81 İlde Eş Zamanlı Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi