- Anasayfa
- Haberler
Dünya Tiyatrolar Günü’nde “Tek Kişilik Şehir” Oyunu Sahnelendi
Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında “Tek Kişilik Şehir” adlı oyun sahnelendi.
Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Üniversitemizin diğer yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.
Behiç Ak tarafından yazılan “Tek Kişilik Şehir” oyununda metropol hayatının ve sanal dünyanın etkisi altında kalarak asosyalleşen bireylerin hayatı bölüm öğrencileri tarafından sahnelendi. Tiyatro Bölümü mezuniyet oyunu kapsamında sahnelenen oyununun yönetmenliğini Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü Öğr. Gör. Erdal Karakurt yaptı.
Oyun sonrası Rektör Prof. Dr. Orhan Baş, Öğr. Gör. Erdal Karakurt’a teşekkür belgesi takdim etti.
ODÜ Basın
- Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü FEDEK Tarafından Akredite Edildi
- Rektör Baş ve Başkan Güler, Güzel Sanatlar ile Fen Edebiyat Fakültelerini Ziyaret Etti
- ODÜ, Cambridge English Linguaskill Sınavının Resmi Test Merkezi Oldu
- Aile Sağlığı Merkezi Yeni Binasının Yapımında Sona Gelindi
- ODÜ Dünya Üniversiteleri Sıralamasında Yükselişini Sürdürüyor
- ÜAK Yönetim Kurulu Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
- FEDEK Değerlendirme Takımı Üniversitemizi Ziyaret Etti
- ODÜ, Açık Erişimli Yayın Oranında Türkiye’nin İlk 20 Üniversitesi Arasında