- Anasayfa
- Haberler
ODÜ, Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’na Paydaş Üniversite Olarak Katıldı
Üniversitemiz, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde Samsun'da gerçekleştirilen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’na (OKAF) paydaş üniversite olarak katıldı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve Üniversitemiz standının da bulunduğu fuara Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Taşcı ve Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, paydaş üniversitelerin rektörleri, akademisyenler, kurum ve kuruluş temsilcileri, öğrenciler, mezunlar ve çok sayıda davetli katıldı.
148 firma ile 5 binin üzerinde öğrenci ve mezunun başvuruda bulunduğu fuarda bölgede faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar ile üniversiteler bir araya geldi. Söz konusu firmaların insan kaynakları anlamında desteklemesinin ve katılımcı öğrencilerin meslekler hakkında detaylı bilgi almasının amaçlandığı fuarda katılımcılara girişimcilik ve kendi işini kurma gibi pek çok konuda bilgiler verildi.
Fuar’da Üniversitemiz ve Ondokuz Mayıs Üniversitesinin yanı sıra Amasya Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi de paydaş üniversite olarak yer aldı.
ODÜ Basın
- Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Kılıç Son Yolculuğuna Uğurlandı
- Üniversitemizden İnovasyon Alanında Önemli Adım: İki Yenilikçi Buluş ile Patent Alındı
- Üniversitemiz Öğrencisi İlkim Zehra Yılmaz Tokyo’dan Dünya İkinciliği ile Döndü
- Üniversitemizde “24 Kasım Öğretmenler Günü” Kutlandı
- Diş Hekimliği Öğrencileri Beyaz Önlüklerini Giydi
- Üniversitemiz 14’üncü Ordu Tanıtım Günleri’nde Ziyaretçileriyle Buluştu
- ODÜ’de Özbek Medeniyeti ve Gelenekleri Konuşuldu
- Semerkant Devlet Pedagoji Üniversitesi Negmatova’dan Rektör Baş’a Ziyaret