- Anasayfa
- Haberler
Eğitim, Kültür ve Sağlık Hizmetleri Vakfı Mütevelli Heyeti İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Vakfı Mütevelli Heyeti, Ordu Üniversitesi Uygulama Restoranında düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.
Düzenlenen istişare toplantısına, Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Vakfı’nın başkanlığını yürüten Vali Tuncay Sonel, Vakıf Mütevelli Heyeti Üyesi olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve diğer Mütevelli Heyeti Üyeleri katıldı.
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan yaptığı konuşmada, “Ordumuzda çok büyük potansiyel var, Ordumuzun çok kıymetli değerleri var, burada bulunan isimlerin ayrı ayrı başarı hikayeleri var. Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Vakfı güzel işler yapıyor, inanıyorum ki siz değerli üyelerimizle istişare ederek Üniversitemizi çok daha iyi yerlere getireceğiz, ben başta Valimiz Tuncay Sonel olmak üzere tüm mütevelli heyeti üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise yaptığı konuşmada, ”Bizim bir vakıf kültürümüz var. Hayır vakıfları, sosyal vakıflar, hizmet vakıfları önemli kurumlardır. Ordu’da da eksikliği hissedilen bir kurumdu. Bunun olmasında çok büyük yarar var. Buradaki en önemli nokta işin sürdürülebilir olması. Yani zaman zaman toplantı değil, sonuç alıcı, sonuç odaklı işlerin yapılması. Sürdürülebilir olması açısından da mutlaka gündemin, programın olması gerekiyor. Bütçesi için zaman zaman toplantı değil de gelir getiren bir kaynağının olması lazım. Bunu eğer yaparsak o zaman kurumsallaşmış olur” dedi.
Vakıf istişare toplantısında bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, belirli aralıklarla düzenli bir şekilde bu toplantıların yapılacağını ve gündemin oluşturulacağını söyledi.
Konuşmasında özellikle vakfın geliştirilmesine vurgu yapan Vali Sonel, ”Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Vakfımızın işlevsel hale gelmesi, düzenli gelirlerinin olması önem arz ediyor. Değerli iş insanlarımızın katkıları çok önemli. Bu sayede üniversitemizin de kalitesi yükselecek” diye konuştu.
Toplantıda, iş insanları da söz alarak, Eğitim Kültür Sağlık Hizmet Vakfının daha işlevsel hale gelmesi noktasında neler yapılabileceği ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.
- Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Türkdoğan’dan Rektör Baş’a Ziyaret
- 15 Temmuz'un 10. Yılında ODÜ'den Anlamlı Konferans
- ODÜ, Öğrenci Memnuniyetinde Liderliğini Sürdürüyor: Türkiye Genelinde 10’uncu, Karadeniz Bölgesi’nde 1’inci Sırada
- Üniversitemizden TÜBİTAK 2209 Programlarında Büyük Başarı
- Üniversitemiz Fatsa Denizcilik Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Denizcilik Eğitim Merkezi’nin Açılışı Gerçekleştirildi
- ODÜ’de 7’den 70’e Mezuniyet Coşkusu
- Anne Üniversitesinin İkinci Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz ve SLN Tekstil Arasında Üniversite-Sanayi İş Birliği Protokolü İmzalandı