- Anasayfa
- Haberler

Rektör Akdoğan: “Üniversitemiz, akademik ve idari personel alt yapısını nitelik ve nicelik olarak güçlendirmeye devam ettirmektedir.”
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, TV 52’ye vermiş olduğu demeçte Ordu Üniversitesinin akademik ve idari personel alt yapısının nitelik ve niceliksel olarak her geçen dönem büyümeye devam ettiğini belirtti.
2019 yılı Ağustos ayından bu yana Ordu Üniversitesinin artan akademik ve idari personel sayıları ile ilgili TV 52 kanalına açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Üniversitemize profesör, doçent, doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadrolarına 165 yeni öğretim elemanı alımı yapılmış ve Üniversitemiz içerisinde de 69 öğretim elemanımızın doçent ve profesörlük kadrolarına yükseltmeleri gerçekleştirilmiş, bu kapsamda toplamda 234 öğretim elemanımız Üniversitemize kazandırılmıştır. Ayrıca Üniversitemiz işçi ve memur kadrolarına da 55 yeni personel alımı yapılmıştır. Üniversitemizde halihazırda 821 akademik, 350 idari, 331 sürekli işçi ve sözleşmeli personelimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Akademik ve idari personel alt yapısını nitelik ve nicelik olarak güçlendirmeye devam ettiren Üniversitemiz, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği çalışmalarıyla ilimizin, bölgemiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı sürdürecektir.” dedi.
ODÜ Basın
- 2’nci Uluslararası Hemşirelik Çalışmaları Kongresi’nin Açılış Programı Gerçekleştirildi
- Çağ Üniversitesi Rektörü Koç’tan, Rektör Baş’a Ziyaret
- 25’inci Ulusal Anatomi Kongresi Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz Avrupa Yolunda: Mavi Diploma Verme Hakkı Kazandı
- Ankara Üniversitesi Rektörü Ünüvar’dan Rektör Baş’a Ziyaret
- Samsun Üniversitesi Rektörü Aydın’dan Rektör Baş’a Ziyaret
- Üniversitemiz Aile Sağlığı Merkezi Yeni Binasının Yapımına Başlandı
- Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Yıldız’dan Rektör Baş’a Ziyaret