- Anasayfa
- Haberler
Rektör Akdoğan’dan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Ünal’a Ziyaret
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret etti.
Üniversiteler arası iş birliğinin önemine vurgu yapılan ziyarette her üç üniversitenin bilimsel altyapısı ve teknik olanakları ile birlikte araştırma süreçlerinde yürütülebilecek ortak proje ve araştırmalara dair değerlendirmeler paylaşıldı. Bununla birlikte Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliğinin (ÜNİ-DOKAP) ülke ve bölgenin gelişimine yönelik sürdürmüş olduğu projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
ODÜ Basın
- Anne Üniversitesinde İkinci Dönem Başladı
- “1’inci Uluslararası Modern Bilimsel Araştırmalar Kongresi” Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Başladı
- Üniversitemiz İş Birliği Protokollerine Bir Yenisini Daha Ekledi
- “Kırmızı Pazartesi" Oyunu Sahnelendi
- "Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri Karma Sergisi" Taşbaşı Sanat Alanı’nda Açıldı
- Ordu Üniversitesinde Uluslararası Sıfır Atık Günü Kapsamında Panel Düzenlendi
- 3. Yaş Üniversitesinin Açılışı Geçekleştirildi
- “Ordu Üniversitesi Müzik Topluluğu” İlk Konserini Verdi