- Anasayfa
- Haberler
Rektör Akdoğan’dan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Ünal’a Ziyaret
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret etti.
Üniversiteler arası iş birliğinin önemine vurgu yapılan ziyarette her üç üniversitenin bilimsel altyapısı ve teknik olanakları ile birlikte araştırma süreçlerinde yürütülebilecek ortak proje ve araştırmalara dair değerlendirmeler paylaşıldı. Bununla birlikte Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliğinin (ÜNİ-DOKAP) ülke ve bölgenin gelişimine yönelik sürdürmüş olduğu projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
ODÜ Basın
- ÜAK Yönetim Kurulu Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
- FEDEK Değerlendirme Takımı Üniversitemizi Ziyaret Etti
- ODÜ, Açık Erişimli Yayın Oranında Türkiye’nin İlk 20 Üniversitesi Arasında
- Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Kılıç Son Yolculuğuna Uğurlandı
- Üniversitemiz ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- Üniversitemizden İnovasyon Alanında Önemli Adım: İki Yenilikçi Buluş ile Patent Alındı
- Üniversitemiz Öğrencisi İlkim Zehra Yılmaz Tokyo’dan Dünya İkinciliği ile Döndü
- Üniversitemizde “24 Kasım Öğretmenler Günü” Kutlandı