- Anasayfa
- Haberler
Yerli Malı Haftası Kapsamında “Yöresel Lezzetler” Etkinliği Gerçekleştirildi
Yerli Malı Haftası kapsamında Üniversitemiz Gastronomi kulübü tarafından “Yöresel Lezzetler” etkinliği gerçekleştirildi.
Morfoloji binasında gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Prof. Dr. Niyazi Taşçı, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sami Güler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı ve Gastronomi Kulübü öğrencilerinin hazırladığı Ordu yöresine ait 13 farklı yöresel ürünün yer aldığı etkinlikte; etli Akkuş kuru fasulyesi, mısır çorbası, pancar çorbası, keşkek, gürcü kavurması, hamsi köftesi, pırasa kaynanası, pancar sarması, pancar diblesi, kuru yufka böreği, kabak tatlısı ve Ünye lokumu gibi pek çok yöresel lezzet katılımcılara sunuldu.
ODÜ Basın
- Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- ODÜ’de Türk Savunma Sanayi ve Yerli Teknoloji Konuşuldu
- Üniversitemizde Başarı ve Teşvik Ödülleri Sahiplerini Buldu
- 2025-2026 Akademik Yıl Açılış Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi
- ODÜ Uluslararası İş Birliklerine Bir Yenisini Daha Ekledi
- Üniversitemiz ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Arasında İş birliği Protokolü İmzalandı
- Rektör Baş, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi