- Anasayfa
- Haberler
Rektör Akdoğan, “Geleceğe Nefes” Kampanyası Kapsamında Fidan Dikimi Gerçekleştirdi
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “11 Milyon Fidan Dikimi” etkinlik programına katılarak fidan dikimi gerçekleştirdi.
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın yanı sıra Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve öğretmenler ile vatandaşlar katıldı.
Eş zamanlı olarak Sayacabaşı’nda Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından çok sayıda fidan dikimi yapıldı.
Toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve orman yangınları neticesinde zarar gören alanların yeniden ağaçlandırılması amacı ile başlatılan “Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında Türkiye genelinde 2 bin 23 noktada eş zamanlı olarak 11 milyon fidan toprakla buluşturuldu.
ODÜ Basın
- Üniversitemiz Fatsa Denizcilik Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Denizcilik Eğitim Merkezi’nin Açılışı Gerçekleştirildi
- ODÜ’de 7’den 70’e Mezuniyet Coşkusu
- Anne Üniversitesinin İkinci Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz ve SLN Tekstil Arasında Üniversite-Sanayi İş Birliği Protokolü İmzalandı
- 3. Yaş Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi
- Üniversitemiz ile Boztepe Televizyonu Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş’a Fahri Profesörlük Ünvanı Verildi
- Ertuğrul Günay ve Onur Çetinceviz’den Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’a Ziyaret