- Anasayfa
- Haberler
Öğretim Materyalleri Sergisi’nin Açılışı Yapıldı
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe, Okul Öncesi, Matematik ve Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Öğretim Materyalleri” sergisinin açılışı gerçekleştirildi.
Eğitim Fakültesinde gerçekleştirilen sergi açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.
Öğrencilerin “Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı” dersi kapsamında ve ilgili öğretim üyelerinin danışmanlıklarında hazırlamış oldukları çalışmaların bulunduğu serginin açılış konuşması gerçekleştiren Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Hayal Yavuz Mumcu, “ Günümüzde somut materyal kullanımının öğrenme üzerindeki olumlu etkileri tartışılmaz bir önem sahiptir. Bu bağlamda öğrencilerimizin söz konusu pedagojik becerileri kazanmaları ve öğretim ortamlarına yansıtmaları amacıyla bir dönem boyunca yapmış oldukları çalışmaların bu sergi kapsamında Eğitim Fakültesinde yer alan tüm öğretmen adayları ve öğretim elemanlarıyla paylaşılması amaçlanmıştır. ” dedi.
Açılış programının ardından Eğitim Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı öğretim materyalleri yer aldığı sergisi davetliler tarafından gezildi.
ODÜ Basın
- ÜAK Yönetim Kurulu Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
- FEDEK Değerlendirme Takımı Üniversitemizi Ziyaret Etti
- ODÜ, Açık Erişimli Yayın Oranında Türkiye’nin İlk 20 Üniversitesi Arasında
- Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Kılıç Son Yolculuğuna Uğurlandı
- Üniversitemiz ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
- Üniversitemizden İnovasyon Alanında Önemli Adım: İki Yenilikçi Buluş ile Patent Alındı
- Üniversitemiz Öğrencisi İlkim Zehra Yılmaz Tokyo’dan Dünya İkinciliği ile Döndü
- Üniversitemizde “24 Kasım Öğretmenler Günü” Kutlandı