- Anasayfa
- Haberler

ODÜ’lü Aşçı Adaylarına Dünya Mutfağında Yeni Trendler Tanıtıldı
26.12.2016 Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından “Dünya Mutfaklarında Yeni Trendler” konulu seminer ve mutfak uygulamaları programı gerçekleştirildi. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu konferans salonunda ve Aşçılık Uygulama Mutfağında gerçekleştirilen programa Rektör Yrd. Prof. Dr. Tevfik Noyan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Kulaç, Bodrum Hilton Otel Mutfak Şefi Bülent Bilge Özen, Ekol Food Pazarlama ve Satış Müdürü Bahar Gülbeyaz, Ekol Food Culinary Chef Barış Sönmez IŞIK ve Ekol Food Culinary Chef Ahmet Bilal Güner, Aşçılık Programı öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Programda Ekol Food Pazarlama ve Satış Müdürü Bahar Gülbeyaz dünya mutfaklarında kullanılan ürünler, Ekol Food Culinary Chef Barış Sönmez Işık ve Ekol Food Culinary Chef Ahmet Bilal Güner aşçılık ve aşçılık eğitimi, Bodrum Hilton Otel Mutfak Şefi Bülent Bilge Özen dünya gastronomisinde yeni trendler hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Seminer sonrası öğrencilere uygulama mutfağında katılımcı şefler tarafından İtalyan, Meksika ve uzakdoğu mutfağından örnekler yaptırılarak program sona erdi.
ODÜ Basın |
- 2’nci Uluslararası Hemşirelik Çalışmaları Kongresi’nin Açılış Programı Gerçekleştirildi
- Çağ Üniversitesi Rektörü Koç’tan, Rektör Baş’a Ziyaret
- 25’inci Ulusal Anatomi Kongresi Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz Avrupa Yolunda: Mavi Diploma Verme Hakkı Kazandı
- Ankara Üniversitesi Rektörü Ünüvar’dan Rektör Baş’a Ziyaret
- Samsun Üniversitesi Rektörü Aydın’dan Rektör Baş’a Ziyaret
- Üniversitemiz Aile Sağlığı Merkezi Yeni Binasının Yapımına Başlandı
- Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Yıldız’dan Rektör Baş’a Ziyaret