- Anasayfa
- Haberler
ODÜ’lü Aşçı Adaylarına Dünya Mutfağında Yeni Trendler Tanıtıldı
|
26.12.2016 Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından “Dünya Mutfaklarında Yeni Trendler” konulu seminer ve mutfak uygulamaları programı gerçekleştirildi. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu konferans salonunda ve Aşçılık Uygulama Mutfağında gerçekleştirilen programa Rektör Yrd. Prof. Dr. Tevfik Noyan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Kulaç, Bodrum Hilton Otel Mutfak Şefi Bülent Bilge Özen, Ekol Food Pazarlama ve Satış Müdürü Bahar Gülbeyaz, Ekol Food Culinary Chef Barış Sönmez IŞIK ve Ekol Food Culinary Chef Ahmet Bilal Güner, Aşçılık Programı öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Programda Ekol Food Pazarlama ve Satış Müdürü Bahar Gülbeyaz dünya mutfaklarında kullanılan ürünler, Ekol Food Culinary Chef Barış Sönmez Işık ve Ekol Food Culinary Chef Ahmet Bilal Güner aşçılık ve aşçılık eğitimi, Bodrum Hilton Otel Mutfak Şefi Bülent Bilge Özen dünya gastronomisinde yeni trendler hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Seminer sonrası öğrencilere uygulama mutfağında katılımcı şefler tarafından İtalyan, Meksika ve uzakdoğu mutfağından örnekler yaptırılarak program sona erdi.
ODÜ Basın |
- Muhtarlar Akademisi Eğitimi Üniversitemizde Başladı
- Üniversitemiz ve Ordu Valiliği Muhtar Eğitim Programı Protokolü İmzalandı
- ODÜ’de Türk Savunma Sanayi ve Yerli Teknoloji Konuşuldu
- Üniversitemizde Başarı ve Teşvik Ödülleri Sahiplerini Buldu
- 2025-2026 Akademik Yıl Açılış Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi
- ODÜ Uluslararası İş Birliklerine Bir Yenisini Daha Ekledi
- Üniversitemiz ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Arasında İş birliği Protokolü İmzalandı


