TTNET ODÜ'de Teknoloji ve Bilişim Semineri Düzenledi

              Türkiye genelinde 40 üniversitede uygulanan"TTNET'le Geleceğini Netleştir" projesi; Ordu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 21. Yüzyıl Münazara Kulübü etkinlikleri çerçevesinde 13 Ekim 2010 Çarşamba günü Meslek Yüksekokulu Çok Amaçlı Salon'da, saat 13:00'da gerçekleştirildi.

              "TTNET'le Geleceğini Netleştir"  projesine TTNET Satış Operasyon Yöneticisi Aslı OLŞEN, PDA Danışmanlık Eğitimcileri Canten KAYA, Hakan TURGUT  ve PDA Danışmanlık Genel Koordinatörü Abdulkadir ÖZBEK konuşmacı olarak katıldılar. İnternet, mobil ve bilişim dünyasındaki son gelişmeler, sosyal ağlar ve sosyal medya kavramı, internet girişimciliği ile ilgili Türkiye'den ve dünyadan başarı öyküleri, TTNET'in üniversiteli girişimcilere sunabileceği fırsatlar gibi teknoloji ve bilişim sektöründeki son  gelişmelerin anlatıldığı "TTNET'le Geleceğini Netleştir"  projesi kapsamında, katılımcılara ayrıca profesyonel hayatta başarı sağlamanın püf noktaları ile  etkili iletişimin ip uçlarını içeren özgeçmiş hazırlama teknikleri ve örnekleri, mülakatlarda sık sorulan sorular ve cevapları, hayatta iz bırakan kişilerin özellikleri, dersler nasıl kolaylıkla hafızaya alınır, İngilizce kelimeleri hafızaya alma teknikleri, isim ve yüz hafızası teknikleri gibi önemli konularda bilgiler sunuldu.

               Ordu Üniversitesi  fakülte ve yüksekokullarından 480 öğrencinin katılımı ile  gerçekleştirilen "TTNET'le Geleceğini Netleştir"  projesinde öğrencilere bir ay boyunca ücretsiz  tv bu  ve TTNET aboneliği verildi.  "Bir Fikrim Var" yarışmasında birinci olan öğrenci Netbook  kazanırken, 280 öğrenciye  "Katılım Belgesi",  4 öğrenciye ise A Milli Futbol Forması verildi.

   

 

Kayıt Tarihi 01.01.1970 02:00:00