- Anasayfa
- Haberler
ODÜ Uluslararası Aşçılar Yetiştiriyor
|
18.12.2015 Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri bir yemek programı düzenleyerek, hazırladıkları özel yemek menüsünü üniversite yönetimine sundu. Düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri BALTA, Prof. Dr. Ş. Metin KARA, Prof. Dr. Tevfik NOYAN, Genel Sekreter Metin KARAKUŞ, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem KULAÇ ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu akademisyenleri katıldı. Bu yıl ilk mezunlarını verecek olan Aşçılık Programı öğrencilerinin yaptığı sunumu ve yemekleri çok beğenen Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, öğrencileri bu başarılı performanslarından dolayı tebrik ederek: “2014 yılında kurulan Aşçılık Programının bu yıl ilk mezunlarını verecek olması bizi oldukça mutlu ediyor. Ülkemiz coğrafyası bakımından ciddi bir turizm potansiyeline sahip. Turizm sektörün nitelikli, iyi yetişmiş insanlar tarafından şekillendirilmesi, sektörün kalitesi ve ülkemize olan getirisi açısından önemlidir. Bu bakımdan Orta ve Doğu Karadeniz Üniversiteleri arasında ilk ve tek Aşçılık Programı olarak eğitim vermenin haklı gururunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı. ODÜ BASIN |
- Muhtarlar Akademisi Eğitimi Üniversitemizde Başladı
- Üniversitemiz ve Ordu Valiliği Muhtar Eğitim Programı Protokolü İmzalandı
- ODÜ’de Türk Savunma Sanayi ve Yerli Teknoloji Konuşuldu
- Üniversitemizde Başarı ve Teşvik Ödülleri Sahiplerini Buldu
- 2025-2026 Akademik Yıl Açılış Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi
- ODÜ Uluslararası İş Birliklerine Bir Yenisini Daha Ekledi
- Üniversitemiz ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Arasında İş birliği Protokolü İmzalandı