- Anasayfa
- Haberler
ODÜ Uluslararası Aşçılar Yetiştiriyor
18.12.2015 Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri bir yemek programı düzenleyerek, hazırladıkları özel yemek menüsünü üniversite yönetimine sundu. Düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri BALTA, Prof. Dr. Ş. Metin KARA, Prof. Dr. Tevfik NOYAN, Genel Sekreter Metin KARAKUŞ, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem KULAÇ ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu akademisyenleri katıldı. Bu yıl ilk mezunlarını verecek olan Aşçılık Programı öğrencilerinin yaptığı sunumu ve yemekleri çok beğenen Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, öğrencileri bu başarılı performanslarından dolayı tebrik ederek: “2014 yılında kurulan Aşçılık Programının bu yıl ilk mezunlarını verecek olması bizi oldukça mutlu ediyor. Ülkemiz coğrafyası bakımından ciddi bir turizm potansiyeline sahip. Turizm sektörün nitelikli, iyi yetişmiş insanlar tarafından şekillendirilmesi, sektörün kalitesi ve ülkemize olan getirisi açısından önemlidir. Bu bakımdan Orta ve Doğu Karadeniz Üniversiteleri arasında ilk ve tek Aşçılık Programı olarak eğitim vermenin haklı gururunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı. ODÜ BASIN |
- 2’nci Uluslararası Hemşirelik Çalışmaları Kongresi’nin Açılış Programı Gerçekleştirildi
- Çağ Üniversitesi Rektörü Koç’tan, Rektör Baş’a Ziyaret
- 25’inci Ulusal Anatomi Kongresi Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz Avrupa Yolunda: Mavi Diploma Verme Hakkı Kazandı
- Ankara Üniversitesi Rektörü Ünüvar’dan Rektör Baş’a Ziyaret
- Samsun Üniversitesi Rektörü Aydın’dan Rektör Baş’a Ziyaret
- Üniversitemiz Aile Sağlığı Merkezi Yeni Binasının Yapımına Başlandı
- Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Yıldız’dan Rektör Baş’a Ziyaret