- Anasayfa
- Haberler
ODÜ'den Kafkas Gecesi
|
ODÜ 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından 'Kafkas Gecesi
Ordu Üniversitesi (ODÜ) 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından 'Kafkas Gecesi' programı kapsamında etkinlikler düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik Terme Azamet Halk Dansları Topluluğu sahne aldı. Büyük beğeni toplayan Azamet Halk Dansları Topluluğu'nun gösterilerine ODÜ akademik ve idari personeli yanı sıra çok sayıda öğrenci ve vatandaş katılırken, aralarda gözterilen Kuzey Kafkasya konulu kısa videolar izleyenler tarafından bol bol alkış aldı.
Azamet Halk Dansları Topluluğu'nun gösterilerinden sonra sırayı Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi ilizyonist Uğur AKGÜN sahne aldı. Yaptığe ilizyon gösterileriyle beğeni toplayan genç ilizyonist Uğur AKGÜN'ün ardından Ordu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Ahmet Birben Şeyh Şamil şiirini okuması ile gece son buldu.
Geceyi onurlandırdığı için Azamet Halk Dansları Topluluğu'na teşekkür belgesini Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Musa ÇATAL verirken Ordu Üniversitesi adına çiçek ve hediyelerini Rektör Vekili Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sabri Yener verdi.
|
- ODÜ 20’nci Yaşını Kutluyor
- YÖKAK’tan Üniversitemize Kurumsal Akreditasyon
- ODÜ’de 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
- Üniversitemiz ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Arasında “3. Yaş Üniversitesi” ile “Anne Üniversitesi” Protokolü İmzalandı
- Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü FEDEK Tarafından Akredite Edildi
- Rektör Baş ve Başkan Güler, Güzel Sanatlar ile Fen Edebiyat Fakültelerini Ziyaret Etti
- ODÜ, Cambridge English Linguaskill Sınavının Resmi Test Merkezi Oldu
- Aile Sağlığı Merkezi Yeni Binasının Yapımında Sona Gelindi



